Lunchkaart
Alle dagen van de week serveren wij tot 17.00 uur onderstaande lunchkaart.
Kies je favoriete sandwich, keuze uit Waldkornbrood (bruin) of Boeren Sesambrood (wit).
Carpaccio 16.00
Dungesneden ossenhaas met uitgebakken spekjes, pittenmix, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Hot & Spicy Kip 14.50
Pittige stukjes kipdijfilet met taugé, gebakken uitjes en cashewnoten
Gerookte zalm 17.00
Ambachtelijk gerookte zalm met komkommer, rettich en mosterd-dillemayo
Warme brie (v) 15.50
Brie uit de oven met perzik, walnoot en honing
Krabsalade 16.00
Huisgemaakte surimi krabsalade met gekookt ei
Hummus (v) 14.00
Hummus van rode biet met halloumi, avocado en tzatziki
Vitello Tonnato 16.00
Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise, kappertjes, rode ui en rucola
Filet Americain Martino
16.50
Fijn gemalen rauw mager rundvlees met augurk, gekookt ei, rode ui en Martinosaus
Sardines 16.00
Ceviche van sardine in basilicumolie met little gem, komkommer en rode peper
Broodplateau Vlees 18.50
Carpaccio van ossenhaas met truffelcrème, hot & spicy kip en rundvleeskroket van 'De Bourgondiër'
Broodplateau Vis 19.50
Ambachtelijk gerookte zalm, huisgemaakte surimi krabsalade en garnalenkroket van 'De Bourgondiër'
Broodplateau Veggie 17.50
Warme brie met perzik en walnoot, hummus van rode biet en 'Van Dobben' kaaskroket
Poké Bowl ** TIP ** 22.50
Hawaiiaanse salade met sushirijst, komkommer, avocado, zoetzure groenten, soja-sesamolie en jouw keuze uit; zalm, tonijn, chicken gyoza, of halloumi (V)
BBQ Burger 22.50
Brioche met 100% MRIJ rund, bacon, cheddar, little gem, tomaat en Bang Bang saus, geserveerd met frites
Oesters 24.50
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Gamba's Christoffel 24.50
Gepelde tijgergarnalen in een pittige tomatensaus, geserveerd met frites
Saté Ajam 22.50
Huisgemarineerde kipdijfilet met Javaanse pindasaus, atjar tjampoer, seroendeng en cassave kroepoek, geserveerd met frites of brood
Steak Béarnaise 24.50
Gebakken runderbiefstuk van de dikke lende (medium-rare) met verse béarnaisesaus, geserveerd met frites
Mediterraanse Zalm 24.50
Gebakken zalmfilet met tzatziki, citroen en groene kruiden, geserveerd met frites
Classic 8.00
Jonge kaas en/of ambachtelijke ham met ketchup
Brie (v) 9.50
Brie, perzik, walnoot en honingdip
Zalm 12.50
Gerookte zalm, gamba, avocado, rode ui en mosterd-dillemayo
Kip 10.50
Gerookte kip, bacon, cheddar, ui en barbecuesaus
Kalfsvlees 13.50
Twee kalfsvleeskroketten van 'Ad van Geloven' geserveerd met brood en truffelmayo
Rundvlees 13.50
Twee rundvleeskroketten van 'De Bourgondiër' geserveerd met brood en mosterd
Garnaal 16.50
Twee garnalenkroketten van 'De Bourgondiër' geserveerd met brood en wasabimayo
Kaas (v) 13.50
Twee 'Van Dobben' kaaskroketten geserveerd met brood en chilimayo
Club Sandwich Vlees 17.50
Gestapelde toast met gerookte kip, spekreepjes, gekookt ei en chilimayo
Club Sandwich Vis 18.50
Gestapelde toast met ambachtelijk gerookte zalm, krabsalade, gekookt ei en mosterd-dillemayo
Bouillabaisse 14.50
Rijkelijk gevulde klassieke Franse vissoep van de chef
Tomatensoep 8.50
Huisgemaakte tomatensoep gevuld met kipdij, taugé en bosui
Carpaccio 20.50
Dungesneden ossenhaas, uitgebakken spekjes, geroosterde pitjes, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Christoffel 26.50
Verse tonijn, coquille, gamba, rettich, wasabicracker, wasabi- en truffelcrème
Hot & Spicy Chicken 19.50
Pittige stukjes kipdijfilet, taugé, rode peper, bosui en cashewnoten
Zilte Zee 23.50
Ambachtelijk gerookte zalm, krabsalade, butterfly shrimps, gekookt ei en wasabimayo
Quinoa (V) 17.50
Halloumi, avocado, aardbei, perzik, granaatappelpitjes en tzatziki
Aziatisch 19.50
Chicken gyoza, avocado, komkommer, rode peper, gebakken uitjes, wakame en Japanse mayo
Naturel 10.50
Ham en/of kaas 13.00
Christoffel 16.50
Carpaccio van ossenhaas, bacon, Parmezaanse kaas en truffelmayo
Boeren Omelet 15.00
Grove groenten, champignon en gebakken ui
Van de Chef 19.50
Verse zalm, coquille, gamba, avocado en mosterd-dillemayo
3-Gangen Keuzemenu 44.50
Bekijk de dinerkaart
Bossche bol 5.30
De enige èchte van Jan de Groot
Appeltaart 5.30
Bourgondische appeltaart (ook van Jan)
Scroppino 10.50
Spoom van citroenijs, wodka, limoncello en prosecco
Coupe Romanoff 10.50
Coupe gevuld met vanille-ijs, aardbeien, meringue, witte chocolade en slagroom
Cheescake 10.50
Frisse cheesecake met amarena-ijs en lemon curd
Borrelplank 10.50
Rundvleesbitterballen, kaastengels, vlammetjes, butterfly shrimps, chorizo, oude kaas, olijven, brood, aioli, chilisaus en mosterd (minimaal 2 personen, prijs is p/p)
Bourgondische bitterballen 12.00
Knapperige grote bitterballen gevuld met draadjesvlees en smeuïge ragout, 8 stuks, met mosterd
Topking Kaastengels 12,50
Kaasloempiaatjes gevuld met pittige oude kaas, 10 stuks, met chilisaus
Topking Vlammetjes 11.50
Vleesloempiaatjes met een vurige vulling, 10 stuks, met chilisaus
Butterfly Shrimps 10.00
Gepaneerde vlindervorm garnalen, 10 stuks, met chilisaus
In the mix 15.00
Rundvleesbitterballen, kaastengels, vlammetjes en butterfly shrimps, 12 stuks, met dips
Brood 7.00
Mandje Waldkornbrood met aioli
BBQ Olijven 7.00
Een mix van groene en zwarte olijven met rode peper, knoflook en een selectie van kruiden
Nacho's 12.50
Warme Tortilla chips met cheddar, tomatensalsa en guacamole
Oesters 24.50
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Allergieën of intoleranties
Wij houden graag rekening met allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.
* In onze keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.