Lunchkaart
Alle dagen van de week serveren wij tot 17.00 uur onderstaande lunchkaart.
Kies je favoriete sandwich, keuze uit Waldkornbrood (bruin) of Boeren Sesambrood (wit).
Carpaccio 15.00
Carpaccio van ossenhaas, uitgebakken spekjes, pittenmix, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Kip Teriyaki 13.50
In teriyakisaus gegaarde stukjes kipdijfilet met taugé, bosui en cashewnoten
Zalm 16.00
Ambachtelijk gerookte zalm met rettich, tomaat, komkommer en wasabimayonaise
Warme geitenkaas (v) 14.50
Zachte geitenkaas uit de oven met peer, walnoot en honing
Tonijn 14.00
Huisgemaakte tonijnsalade met wakame en rode peper
Hummus (v) 13.00
Huisgemaakte hummus met falafel, avocado en knoflookdip
Mexican Melt 14.50
Gerookte kip met Parmezaanse kaas, avocado, paprika, rucola en chilidip
Gamba's 15,50
In knoflookolie gebakken gamba's met taugé, rode peper en aioli
Parmaham Caprese 15.00
Parmaham met mozzarella, tomaat, basilicum en pesto
Broodplank Vlees 17.50
Carpaccio met truffelcrème, kip teriyaki en rundvleeskroket van de Bourgondiër
Broodplank Vis 17.50
Gerookte zalm met wasabimayonaise, tonijnsalade en garnalenkroket
Broodplank Veggie 16.50
Warme geitenkaas met peer en walnoot, hummus en paddenstoelenkroket
Poké Bowl ** TIP ** 19.50
Hawaiiaanse salade met sushirijst, komkommer, avocado, zoet-zure groenten, soja-sesamolie en jouw keuze uit; zalm, tonijn, gamba of falafel (V)
Truffel Burger 20.25
Brioche, 100% MRIJ rund, bacon, Parmezaanse kaas, tomaat, gekarameliseerde ui en truffelmayonaise, geserveerd met frites
Oesters 22.50
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Gamba's Christoffel 22.50
In chiliroom gegaarde gepelde gamba's met taugé, bosui en rode peper, geserveerd met frites
Satay 19.50
Huisgemarineerde kipdijfilet met Aziatische pindasaus, krokante zure groenten, uitgebakken uitjes en cassave kroepoek, geserveerd met frites of brood
Bavette 22.50
Gelakte runderbavette van de grill met chimichurri-saus, geserveerd met frites
Scandinavische Zalm 22.50
Gebakken zalmfilet met gravad lax-saus, rode biet en pistachekruim, geserveerd met frites
Classic 6.50
Jonge kaas en/of ambachtelijke ham met ketchup
Geitenkaas (v) 8.50
Zachte geitenkaas, peer, walnoot en honingdip
Zalm 8.50
Gerookte zalm, gamba, avocado, rode ui en wasabimayonaise
Parma 7.50
Parmaham, mozzarella, tomaat en truffelmayonaise
Kalfsvlees 12.50
Twee kalfsvleeskroketten geserveerd met brood en truffelmayonaise
Rundvlees 12.50
Twee bourgondische rundvleeskroketten geserveerd met brood en mosterd
Garnaal 14.50
Twee garnalenkroketten geserveerd met brood en wasabimayonaise
Paddenstoel (v) 13.50
Twee paddenstoelenkroketten geserveerd met brood en knoflookdip
Club Sandwich Vlees 15.00
Gestapelde toast met gerookte kip, bacon, tomaat en chilimayonaise
Club Christoffel Vis 16.50
Gestapelde toast met ambachtelijk gerookte zalm, tonijnsalade, avocado en wasabimayonaise
Bisque d'Homard 12.50
Huisgemaakte romige kreeftensoep gevuld met rivierkreeftenstaartjes
Chinese Tomatensoep 8.00
Lichtpittige tomatensoep gevuld met kip, taugé, bosui en krokante uitjes
Carpaccio 19.00
Carpaccio van ossenhaas, uitgebakken spekjes, geroosterde pitjes, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Christoffel 23.50
Verse tonijn, coquille, gamba, rettich, krokante zeewier, wasabi en truffel
Kip Teriyaki 18.00
In teriyakisaus gegaarde kipdijfilet, taugé, bosui, rode peper en zoetzure groenten
Bonte Salade 18.50
Gerookte kip, spekreepjes, geitenkaas, gemengde noten en knoflookdip
Falafel (V) 17.00
Falafel, hummus, feta, rode biet, tomaat, komkommer, olijven, croutons en kruidendressing
Caprese met Parmaham 18.50
Parmaham, mozzarella, tomaat, basilicum en pesto
Naturel 9.50
Ham en/of kaas 12.00
Christoffel 15.00
Carpaccio van ossenhaas, bacon, Parmezaan en truffelmayonaise
Boeren Omelet 14.00
Grove groenten, champignon en gebakken ui
Omelet van de Chef 17.50
Gerookte zalm, coquille, gamba, avocado en wasabimayonaise
3-Gangen Keuzemenu 39.50
Bekijk de dinerkaart
Bossche bol 4.50
De enige èchte van Jan de Groot
Appeltaart 4.50
Bourgondische appeltaart
Scroppino 9.50
Spoom van citroenroomijs, wodka, limoncello en prosecco
Sundae Christoffel 9.50
Kaneelijs met appel, stoofpeer, karamel, slagroom en speculaaskruim
Nougatine 9.50
IJstaartje van nougatine met meringue en slagroom
Borrelplank 9.50
Kalfsvleesbitterballen, kaastengels, butterfly garnalen, parmaham, oude kaas, olijven, brood, aioli, chilisaus en mosterd (minimaal 2 personen, prijs is p.p.)
Kalfsvleesbitterballen 10.00
Knapperige bitterballen gevuld met kalfsvlees en smeuïge ragout, 8 stuks, met mosterd
Kaastengels 8.00
Old Amsterdam kaastengels, 8 stuks, met chilisaus
Butterfly garnalen 8.00
Garnalen in een krokant jasje, 8 stuks, met chilisaus
In the mix 12.50
Kalfsvleesbitterballen, kaastengels en butterflygarnalen, 12 stuks, met dips
Brood 6.00
Mandje Waldkornbrood met aioli
Knoflookolijven 6.00
Knoflookolijven met pecannoot, rozijnen, zongedroogde tomaat en koriander
Nacho's 10.50
Warme Tortilla chips met cheddar, tomatensalsa en guacamole
Oesters 22.50
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Allergieën of intoleranties
Wij houden graag rekening met allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.
* In onze keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.