Lunchkaart
Alle dagen van de week serveren wij tot 17.00 uur onderstaande lunchkaart.
Kies je favoriete sandwich, keuze uit Waldkornbrood (bruin) of Boeren Sesambrood (wit).
Carpaccio 16.00
Dungesneden ossenhaas met uitgebakken spekjes, pittenmix, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Hete Kip 14.50
In chili en ketjap gegaarde stukjes kipdijfilet met taugé, zoetzure komkommer, bosui en gebakken uitjes
Gerookte zalm 17.00
Gerookte zalm met avocado, komkommer, rettich en basilicummayo
Warme Geitenkaas (v) 15.50
Geitenkaas uit de oven met peer, walnoot en honing
Tonijnsalade 16.00
Tonijnsalade met little gem, gekookt ei, kappertjes en rode ui
Hummus (v) 14.00
Hummus van rode biet met falafel, avocado en knoflookdip
Gerookte Kip 15.50
Gerookte kip met eiersalade, krokante bacon en kerriemayo
Prosciutto Di Parma
16.00
Parmaham met burrata, tomaat, rucola en pesto
Pittige garnalen 16.50
Gebakken gamba's met taugé, rode peper en Bang Bang saus
Broodplateau Vlees 18.50
Carpaccio van ossenhaas met truffelcrème, hete kip en Bourgondische rundvleeskroket
Broodplateau Vis 19.50
Gerookte zalm, tonijnsalade en garnalenkroket van 'De Bourgondiër'
Broodplateau Veggie 17.50
Warme geitenkaas met peer en walnoot, hummus van rode biet en 'Van Dobben' kaaskroket
Poké Bowl ** TIP ** 22.50
Hawaiiaanse salade met sushirijst, wortel, avocado, zoetzure groenten, soja-sesamolie en jouw keuze uit; zalm, gamba, chicken gyoza, of falafel (V)
Truffel Burger 22.50
Brioche met 100% MRIJ rund, spek, truffelmayo, Parmezaanse kaas, sla, tomaat en ui, geserveerd met frites
Oesters 24.50
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Gamba Pil Pil 24.50
Gepelde tijgergarnalen in een pittige olie met een broodje en aioli, geserveerd met frites
Chicken Satay 22.50
Huisgemarineerde kipdijfilet met Javaanse pindasaus, zoetzure komkommer, taugé, gebakken uitjes en cassave kroepoek, geserveerd met frites of brood
Pepper Steak 24.50
Gegrilde runderbiefstuk van de dikke lende (medium-rare) met een romige pepersaus, geserveerd met frites
Zalm Teriyaki 24.50
Gebakken zalmfilet met taugé, bosui, gebakken uitjes en teriyakisaus, geserveerd met frites
Classic 8.00
Jonge kaas en/of ambachtelijke ham met ketchup
Geitenkaas (v) 10.50
Geitenkaas, peer, walnoot en honingdip
Tuna Melt 12.50
Tonijn, avocado, cheddar, rode ui en wasabimayo
Parmaham 11.50
Parmaham, burrata, tomaat, rucola en pestodip
Kalfsvlees 13.50
Twee kalfsvleeskroketten van 'Ad van Geloven' geserveerd met brood en truffelmayo
Draadjesvlees 13.50
Twee Bourgondische rundvleeskroketten geserveerd met brood en mosterd
Garnaal 16.50
Twee garnalenkroketten van 'De Bourgondiër' geserveerd met brood en wasabimayo
Kaas (v) 13.50
Twee 'Van Dobben' kaaskroketten geserveerd met brood en chilimayo
Club Sandwich Vlees 17.50
Gestapelde toast met gerookte kip, bacon, eiersalade en chilimayo
Club Sandwich Vis 18.50
Gestapelde toast met gerookte zalm, tonijnsalade, gekookt ei en basilicummayo
Japanse Ramen 14.50
Huisgemaakte heldere bouillon gevuld met noedels, paddenstoelen, paksoi, rode peper en een keuze uit kipdijfilet of gamba's
Tomatensoep 8.50
Huisgemaakte tomatensoep gevuld met kipdij, taugé en bosui
Carpaccio 20.50
Dungesneden ossenhaas, uitgebakken spekjes, geroosterde pitjes, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Christoffel 26.50
Verse zalm, coquille, gamba, wasabicracker, wasabi- en truffelcrème
Hete Kip 19.50
In chili en ketjap gegaarde stukjes kipdijfilet, zoetzure komkommer, taugé, rode peper, cashewnoten en gebakken uitjes
Oceaan 23.50
Gerookte zalm, tonijnsalade, butterfly shrimps, gekookt ei en wasabimayo
Couscous (V) 18.50
Couscous, falafel, burrata, hummus van rode biet, peer en kerriedip
Japanse Dumplings 19.50
Chicken gyoza, avocado, komkommer, rode peper, edamame, wakame, sesam en hoisinmayo
Naturel 10.50
Ham en/of kaas 13.00
Christoffel 16.50
Carpaccio van ossenhaas, bacon, Parmezaanse kaas en truffelmayo
Italiaanse Omelet 15.00
Spinazie, tomaat, burrata en pesto
Van de Chef 19.50
Verse zalm, coquille, gamba, avocado en mosterd-dillemayo
3-Gangen Keuzemenu 44.50
Bekijk de dinerkaart
Bossche bol 5.30
De enige èchte van Jan de Groot
Appeltaart 5.30
Bourgondische appeltaart (ook van Jan)
Scroppino 10.50
Spoom van citroenijs, wodka, limoncello en prosecco
Dame Blanche 10.50
Klassiek dessert met vanilleroomijs, warme chocoladesaus, slagroom en notencrumble
Apfelstrudel 10.50
Warme apfelstrudel met kaneelijs, vanillesaus en slagroom
Borrelplank 10.50
Rundvleesbitterballen, kaastengels, vlammetjes, butterfly shrimps, chorizo, oude kaas, olijven, brood, aioli, chilisaus en mosterd (minimaal 2 personen, prijs is p/p)
Bourgondische bitterballen 12.00
Knapperige grote bitterballen gevuld met draadjesvlees en smeuïge ragout, 8 stuks, met mosterd
Topking Kaastengels 12,50
Kaasloempiaatjes gevuld met pittige oude kaas, 10 stuks, met chilisaus
Topking Vlammetjes 11.50
Vleesloempiaatjes met een vurige vulling, 10 stuks, met chilisaus
Butterfly Shrimps 10.00
Gepaneerde vlindervorm garnalen, 10 stuks, met chilisaus
In the mix 15.00
Rundvleesbitterballen, kaastengels, vlammetjes en butterfly shrimps, 12 stuks, met dips
Brood 7.00
Mandje Waldkornbrood met aioli
BBQ Olijven 7.00
Een mix van groene en zwarte olijven met rode peper, knoflook en een selectie van kruiden
Nacho's 12.50
Warme Tortilla chips met cheddar, tomatensalsa en guacamole
Oesters 24.50
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Allergieën of intoleranties
Wij houden graag rekening met allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.
* In onze keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.