Dinerkaart
Onze kookstijl is Frans georiënteerd met internationale invloeden. Maak een keuze uit onze toegankelijke menukaart.
Stel je eigen 3-gangenmenu samen voor maar 44.50 euro. Je hebt keuze tussen alle onderstaande gerechten in de categoriën entrées, plats en desserts. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk à la carte een keuze te maken.
Bekijk hier onze mogelijkheden voor groepen.
Carpaccio Christoffel
All-time favorite; dungesneden ossenhaas met uitgebakken spekjes, pittenmix, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Ceviche van Sardine
Gemarineerde sardinefilets in basilicumolie op een bedje van little gem met komkommer, citroen en rode peper
Pizza Fruits de Mer +10
Krokante papadum belegd met coquille, gamba, tonijn, wakame en wasabimayo
Vitello Tonnato
Dunne plakjes kalfsfricandeau bedekt met tonijnmayonaise, kappertjes, rode ui en rucola
Bruschetta (V)
Met knoflook en olijfolie geroosterd brood belegd met tomaat, rode ui en basilicum
Chicken Gyoza
Met kip gevulde dumplings met little gem, rode peper, bosui, sesam en hoisinmayo
Sashimi Duo +3
Verse rauwe zalm en tonijn met wasabicracker, wakame, gemarineerde gemberblaadjes en sojasaus
Bouillabaisse
Rijkelijk gevulde klassieke Franse vissoep van de chef
Oesters Traditioneel +10
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Geitenkaastruffel (V)
Avocado gevuld met een zachte geitenkaas, gegarneerd met pistachekruim, granaatappelpitjes en honing
Mediterraanse Zalm
Gebakken zalmfilet met tzatziki, citroen en groene kruiden
Steak Béarnaise
Gebakken runderbiefstuk van de dikke lende (medium-rare) met verse béarnaisesaus
Seizoenssalade +5
Maaltijdsalade met verse rauwe tonijn, coquille, gamba, rettich, wasabi- en truffelcrème
Bavette
Met BBQ saus gelakte runderbavette van de grill (medium-rare) geserveerd met Bang Bang saus
Preitaart (V)
Hartig preitaartje uit de oven met tomaat, brie en honingbalsamico
Tonijnsteak
Gegrilde steak van verse tonijn met teriyakisaus, wakame en wasabicracker
Saté Ajam
Huisgemarineerde kipdijfilet met Javaanse pindasaus, atjar tjampoer, seroendeng en cassave kroepoek
Iberico Steak
Gegrilde malse steak van het Iberico varken met Romesco saus
Poké Bowl
Hawaiiaanse salade met sushirijst, wortel, avocado, zoetzure groenten, soja-sesamolie en jouw keuze uit; zalm, tonijn, chicken gyoza of halloumi (v)
Gamba's Christoffel
Gepelde tijgergarnalen in een pittige tomatensaus
Kalfsspies
Gemarineerde kalfsspies van de grill met een romige saliesaus
Cheesecake
Frisse cheesecake met amarena-ijs en lemon curd
Scroppino
Spoom van citroenijs, wodka, limoncello en prosecco
Coupe Romanoff
Coupe gevuld met vanille-ijs, aardbeien, meringue, witte chocolade en slagroom
Belgische kazen +3
Presentatie van Passendale Classic, Echte Loo abdijkaas en Wynendale met mangochutney en kletzenbrood
Koffie Compleet
Koffie/thee naar keuze geserveerd met zoete lekkernijen
Moelleux au Chocolat
Warm chocoladetaartje met vloeibare vulling geserveerd met karamel, bananenijs en red velvet crumble
Allergieën of intoleranties
Wij houden graag rekening met allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.
* In onze keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.