Dinerkaart
Onze kookstijl is Frans georiënteerd. Maak een keuze uit onze toegankelijke menukaart.
Stel je eigen 3-gangenmenu samen voor maar 39.50 euro. Je hebt keuze tussen alle onderstaande gerechten in de categoriën entrées, plats, poké bowls en desserts.
Bekijk hier onze mogelijkheden voor groepen.
Carpaccio Christoffel
All time favorite; carpaccio van ossenhaas met uitgebakken spekjes, pittenmix, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Bouillabaisse
Rijk gevulde Provençaalse vissoep
Fruits de Mer +6
Presentatie van tonijn, coquille en gamba met een krokantje van zeewier en wasabi
Parmaham
Dungesneden Parmaham en lauwwarme geitenkaas met stoofpeertjes, walnoten en honing
Beetroot (v)
Tartaar van rode biet met burrata, tomaat, cashewnoten, basilicum en olijfolie
Oesters +6
Half dozijn verse oesters met citroen en een vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Smoked Salmon
Crostini belegd met gerookte zalm, avocado, rucola en dillemayonaise
Wildtrio
Combinatie van wildpaté, wildbouillon en een wildbitterbal met uiencompote en cranberrydressing
Crevettes
Cocktail van Noorse garnalen en een garnalenkroketje met toast en cognacmayonaise
Zalm Teriyaki
Gebakken zalmfilet met krokante uitjes, bosui, rode peper en teriyakisaus
Tournedos +10
Gebakken tournedos [medium-rare] met bospaddenstoelen-pepersaus
Seizoenssalade
Maaltijdsalade met gerookte kip, geitenkaas, bacon, noten en knoflooksaus
Beef Back Ribs +6
Gemarineerde spareribs van het 'rund' met honing-tijmsaus
Mediterrane Quiche (V)
Een lekker zuiders genot met zwarte olijven, rode paprika, courgette en emmentaler
Eisbein
Supermals beenhammetje aan het bot overgoten met rode portsaus
Satay
Huisgemarineerde kippendij, Aziatische pindasaus, krokante zure groenten, uitgebakken uitjes en cassave kroepoek
Hertenbiefstuk
Gebakken hertenbiefstuk (medium-rare) met bospaddenstoelen en cranberrysaus
Poké Bowl
Hawaiiaanse salade met quinoa, mais, wortel, avocado, zoet-zure groenten, soja-sesamolie en jouw keuze uit; zalm, tonijn, gamba of falafel (v)
Gamba's
Grote gebakken gamba’s met knoflook-harissasaus om zelf te pellen
Surf & Turf +10
In teriyaki gebakken ossenhaas met gamba’s in knoflook-harissasaus
Nougatine
IJstaartje van nougatine met merengue, karamel en slagroom
Scroppino
Spoom van citroenroomijs, wodka, limoncello en prosecco
Macaron
IJsmacaron van roodfruit met hangop en bosvruchtensaus
Kaasplateau +3
Presentatie van 'Brie de Meaux', 'Rotterdamsche oude' en 'Bleu de Basque' met vijgenchutney en kletzenbrood
Koffie de Luxe
Koffie/thee naar keuze geserveerd met zoete lekkernijen
Brownie
Brownie moelleux met toffeesaus, witte chocolade en strawberry cheesecake-ijs
Poké Bowl
Hawaiiaanse salade met quinoa, mais, wortel, avocado, zoet-zure groenten en soja-sesamolie
Kies één van je favoriete proteïne:
- Gamba’s
- Zalm
- Tonijn
- Falafel
Oesters 18.50
Half dozijn verse oesters met citroen en een vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Surf & Turf 32.50
In teriyaki gebakken ossenhaas met gamba’s in knoflook-harissasaus
Allergieën of intoleranties
Wij houden graag rekening met allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.
* In onze keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.