Dinerkaart
Onze kookstijl is Frans georiënteerd met internationale invloeden. Maak een keuze uit onze toegankelijke menukaart.
Stel je eigen 3-gangenmenu samen voor maar 39.50 euro. Je hebt keuze tussen alle onderstaande gerechten in de categoriën entrées, plats en desserts. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk à la carte een keuze te maken.
Bekijk hier onze mogelijkheden voor groepen.
Carpaccio Christoffel
All time favorite; carpaccio van ossenhaas met uitgebakken spekjes, pittenmix, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Saumon Fumé
Ambachtelijk gerookte zalm op toast met avocado en mosterd-dillesaus
Pizza Fruits de Mer +10
Krokante papadum belegd met coquille, gamba, tonijn, wakame en wasabimayonaise
Salade Caprese met Parmaham
Salade met mozzarella, tomaat, basilicum, Parmaham en pesto
Courgette Tartaar (V)
Tartaar van courgette met hummus van rode biet, Parmezaanse kaas en olijfolie
Garnalencocktail
Cocktail van Noorse garnaaltjes met rode biet, appel en mierikswortelsaus
Margret de Canard Fumé
Dungesneden gerookte eendenborst met geitenkaas, walnoot, mandarijn en frambozendressing
Bisque d'Homard
Huisgemaakte romige kreeftensoep gevuld met rivierkreeftenstaartjes
Oesters +10
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Scandinavische Zalm
Gebakken zalmfilet met gravad-lax-saus, rode biet en pistachekruim
Hertenbiefstuk
Gebakken hertenbiefstuk met een saus van gepofte knoflook en balsamico
Seizoenssalade
Maaltijdsalade met gerookte kip, spekreepjes, geitenkaas, gemengde noten en knoflookdip
Bavette
Gelakte runderbavette van de grill met chimichurri-saus
Tarte aux Poireaux (V)
Hartige taart uit de oven met een vulling van frisse prei, crème fraîche en Emmentaler kaas
Kabeljauwhaasje
Gepocheerde kabeljauwfilet met gedroogde Parmaham, bospaddenstoelen en truffel-hollandaisesaus
Satay
Huisgemarineerde kipdijfilet met Aziatische pindasaus, krokante zure groenten, uitgebakken uitjes en cassave kroepoek
Eendenborst
Krokant gebakken eendenborstfilet met honing-balsamicosaus
Poké Bowl
Hawaiiaanse salade met sushirijst, wortel, avocado, zoet-zure groenten, soja-sesamolie en jouw keuze uit; zalm, tonijn, gamba of falafel (v)
Gamba's Christoffel
In chiliroom gegaarde gepelde gamba's met taugé, bosui en rode peper
Nougatine
IJstaartje van nougatine met meringue, karamel en slagroom
Scroppino
Spoom van citroenroomijs, wodka, limoncello en prosecco
Sundae Christoffel
Kaneelijs met appel, stoofpeer, karamel, slagroom en speculaaskruim
Franse Kazen uit de Auvergne +3
Presentatie van Cantal, Saint-Nectaire en Bleu d'Auvergne met vijgenchutney en kletzenbrood
Koffie de Luxe
Koffie/thee naar keuze geserveerd met zoete lekkernijen
Brownie
Warme brownie met pistache-ijs, witte chocolade en mandarijn
Allergieën of intoleranties
Wij houden graag rekening met allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.
* In onze keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.