Dinerkaart
Onze kookstijl is Frans georiënteerd met internationale invloeden. Maak een keuze uit onze toegankelijke menukaart.
Stel je eigen 3-gangenmenu samen voor maar 44.50 euro. Je hebt keuze tussen alle onderstaande gerechten in de categoriën entrées, plats en desserts. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk à la carte een keuze te maken.
Bekijk hier onze mogelijkheden voor groepen.
Carpaccio Christoffel
All-time favorite; dungesneden ossenhaas met uitgebakken spekjes, pittenmix, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Gamba Pil Pil
In een pittige olie gegaarde gepelde tijgergarnalen geserveerd met een broodje om te soppen
Pizza Fruits de Mer +10
Krokante papadum belegd met coquille, gamba, zalm, wakame en wasabimayo
Prosciutto Di Parma
Dungesneden Parmaham met geitenkaas, dadels, vijgenchutney en kletzenbrood
Couscous salade (V)
Salade van couscous met falafel, burrata, avocado, hummus van rode biet en een kerriedip
Japanse Dumplings
Met kip en groenten gevulde gyoza's op een bedje van little gem met bosui, rode peper en Japanse mayo
Zal'm Vergezellen
Brioche belegd met gerookte zalm vergezeld door een Hollandse garnalen croquetje en basilicummayo
Japanse Ramen
Heldere bouillon gevuld met noedels, paddenstoelen, paksoi, rode peper en een keuze uit kipdijfilet of gamba's
Oesters Traditioneel +10
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Bao Bun (V)
Aziatisch stoombroodje gevuld met paddenstoelen, little gem, zoetzure komkommer, rode peper, hoisinsaus en gebakken uitjes
Zalm Teriyaki
Gebakken zalmfilet met taugé, bosui, gebakken uitjes en teriyakisaus
Pepper Steak
Gegrilde runderbiefstuk (medium-rare) van de dikke lende met een romige pepersaus
Seizoenssalade
Maaltijdsalade met dungesneden Parmaham, geitenkaas, paddenstoelen, peer, walnoot en honing-balsamicodressing
Hertenbief
Gebakken hertenbiefstuk (medium-rare) geserveerd met een saus van zwarte bonen, knoflook en sesam
Mediterrane Quiche (V)
Hartige taart uit de oven gevuld met geitenkaas, tomaten en een vleugje basilicum
Victoriabaars
Gepocheerde Victoriabaarsfilet met krokante Parmaham en een mosterdtijm-hollandaisesaus
Chicken Satay
Huisgemarineerde kipdijfilet met Javaanse pindasaus, zoetzure komkommer, taugé, gebakken uitjes en cassave kroepoek
Eendenfilet Canette
Krokant gebakken eendenborstfilet met een saus van vijgen en rode port
Poké Bowl
Hawaiiaanse salade met sushirijst, wortel, avocado, zoetzure groenten, soja-sesamolie en jouw keuze uit; zalm, gamba, chicken gyoza of falafel (v)
Gamba Pil Pil
Gepelde tijgergarnalen in een pittige olie geserveerd met een broodje en aioli
Brabants Oerhammetje
Gelakt oerhammetje uit de oven met sweet smokey BBQ-saus
Dame Blanche
Klassiek dessert met vanilleroomijs, warme chocoladesaus, slagroom en notencrumble
Scroppino
Spoom van citroenijs, wodka, limoncello en prosecco
Coupe Christoffel
Coupe gevuld met stracciatella-ijs, advocaat, stroopwafel, karamel en slagroom
Hollandse Kaasselectie +3
Presentatie van Kernhem Classique, Landana Geitenkaas Bleu en De Rotterdamsche Oude 55 weken gerijpt met vijgenchutney en kletzenbrood
Koffie Compleet
Koffie/thee naar keuze geserveerd met zoete lekkernijen
Apfelstrudel
Warme apfelstrudel met kaneelijs, vanillesaus en slagroom
Allergieën of intoleranties
Wij houden graag rekening met allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.
* In onze keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.
Kerstmis 2025
Kom op Eerste of Tweede Kerstdag heerlijk genieten van het Kerstdiner. U kunt een keuze maken uit onze gehele dinerkaart om uw favoriete Kerstmenu samen te stellen. U bent van harte welkom van 16:30 tot 19:30 uur of vanaf 20:00 uur. Reserveren kan online of telefonisch.
Start uw Kerstdiner met een glas Cava en een heerlijke amuse. Dit welkomstarrangement bieden wij aan voor de prijs van € 9,95 per persoon. Indien u gebruik wilt maken van dit arrangement, verzoeken wij u dit kenbaar te maken bij de reservering.